8 pozitívnych vecí, ktoré sa nám podarili tento rok

Publikovaný:
31. 12. 2022

Radi bilancujete? My áno. A práve preto sme ku koncu roka dali dokopy 8 pozitívnych vecí, na ktoré sme za tento rok najviac hrdí. Bez vás a aj bez nášho tímu zelených líšiek by sa nám ich nikdy nepodarilo uskutočniť. Za to patrí všetkým veľké ďakujem!

8 pozitívnych vecí, ktoré sa nám podarili tento rok

1. Vybralo si nás už 4000+ študentov

Tento rok sme prekročili magickú hranicu 4 000+ študentov, ktorí sa rozhodli študovať s Green Fox Academy. A čo nás nesmierne teší je, že na Slovensku si nás v roku 2022 vybralo viac ako 100 študentov. Ďakujeme za dôveru! 💚

Absolventi kurzu Green Fox Academy, ktorí dnes pracujú ako junior programátori.

2. Tím zelených líšok sa rozrástol

Rok 2022 bol pre nás prelomový nielen z hľadiska počtu študentov, ktorí sa rozhodli naštartovať kariéru v IT spolu s Green Fox Academy. Náš tím na Slovensku výrazne narástol, vďaka čomu sa nám tento rok podarilo zorganizovať viac eventov naživo či online a zlepšiť naše služby smerom k študentom a partnerským firmám. 

Slovenský tím Green Fox Academy. Už nám na fotografii chýbajú len naši mentori :)

3. Máme nové kancelárie. Nájdete nás v The Spot

Od mája tohto roku sa s nami môžete stretnúť aj naživo, a to v priestoroch našich kancelárií v The Spot v Bratislave. Máme to tu radi aj vďaka komunite ďalších firiem, ktoré v týchto priestoroch sídlia, ale hlavne preto, že tu môžeme organizovať pravidelné workshopy a meetupy spolu s vami.

4. Otvorili sme úplne nový kurz

V júni tohto roku sme otvorili prvú triedu pre ľudí, ktorí chcú naštartovať kariéru v IT, ale neláka ich klasické programovanie. Naše kurzy Junior programátora tak doplnil kurz CRM špecialistu, v rámci ktorého sa naučili pracovať s populárnou platformou Salesforce.

Anita, absolventka kurzu CRM špecialista v Green Fox Academy

5. Spojili sme sa so Sandberg Capital

Rok 2022 bol pre nás prelomovým aj vďaka nášmu novému investorovi a väčšinovému vlastníkovi Green Fox Academy - slovenskej firme Sandberg Capital. Za posledných 7 rokov sme vybudovali jednu z najsilnejších značiek v oblasti IT vzdelávania v strednej a východnej Európe a vďaka Sandberg Capital smerujeme k naplneniu našich ďalších cieľov. Viac sa dočítaš TU.

Manažment Green Fox Academy spolu s Jakubom Krajčovičom so Sandberg Capital.

6. Prvý workshop naživo

V rámci minulého a tohto roka máme za sebou niekoľko bezplatných workshopov a diskusií, ktoré sa dovtedy konali online. V októbri sme sa s našimi potenciálnymi záujemcami o kurz stretli prvýkrát naživo v priestoroch nášho officu a poriadne sme si to užili. Okrem programovania sme si s uchádzačmi dali drink a malé občerstvenie. Bolo skvelé stretnúť vás naživo! 

Účastníci workshopu základov programovania v The Spot

7. Úžasné, koľko z vás nás poznalo na Gaudeamuse

Sme nadšení, koľko z vás nás poznalo nás poznalo na jesennom veľtrhu pomaturitného a celoživotného vzdelávania Gaudeamus v Bratislave. Ďakujeme všetkým, ktorí sa zastavili u nás v stánku a za všetky milé slová, ktoré ste nám povedali. Teší nás, že záujem naučiť sa programovať od úplných základov je aj na Slovensku čoraz väčší. Spoznali sme tu veľa talentovaných ľudí a s niektorými z nich sa už snáď čoskoro vidíme na našich kurzoch. 

Tím Green Fox Academy na bratislavskom veľtrhu Gaudeamus.

8. Predstavili sme vám speed dating

V roku 2022 sme začínali na Slovensku prvýkrát s ďalším vydareným konceptom, ktorý skvele funguje v našich kampusoch v Maďarsku a v Českej republike už pár rokov. V rámci podujatia Tech Talent Speed Date sme spojili našich motivovaných absolventov kurzu s firmami, ktoré hľadajú talenty do svojich tímov. Za jedno popoludnie sa nám podarilo uskutočniť desiatky 15-minútových pohovorov a niektorí z našich absolventov už čoskoro začnú kariéru vo firmách, ktoré sa podujatia zúčastnili. Gratulujeme a čoskoro sa vidíme opäť! 💚

Absolventi kurzu počas pohovorov s firmami, ktoré hľadajú nové talenty.

PREČÍTAJ SI AJ ĎALŠIE ČLÁNKY: 

Nechal výšku a prihlásil sa do Green Foxu. Mesiac po kurze má prvú prácu v IT

Zo železničiara junior programát. Vďaka bootcampu sa Jozef naučil všetko od úplných základov

Zo strojárstva do IT. Ján si kóduje vlastnú budúcnosť vďaka Green Fox Academy

8 dôvodov, prečo naštartovať kariéru v IT

Inšpirovali ju IT bootcampy v Amerike. Recepčná Lucia je dnes junior programátorkou

Pandémia ho prinútila zmeniť prácu. Vďaka bootcampu je ServiceNow developer

Staň sa aj ty programátorom/kou!

Spoznaj naše kurzy junior programátora

Chcem vedieť viac

Čítal by si ďalej?