Ako sa pripraviť na štúdium v Green Foxe? Stiahni si zadarmo náš e-book

Publikovaný:
05.07.2023

Zmena kariéry je náročná cesta. A preto sme dali dokopy brožúru, ktorá ti pomôže pri náročných rozhodnutiach, ktoré sú spojené so štartom novej kariéry junior programátora alebo programátorky.

Ako sa pripraviť na štúdium v Green Foxe? Stiahni si zadarmo náš e-book

Prečo sa oplatí pripraviť sa na bootcamp vopred? 

V Green Fox Academy sme stáli pri zmene kariéry už viac ako 1800 junior programátorov a programátoriek. Každý príbeh je iný, ale jednu vec majú všetci spoločnú. Náročné rozhodnutie, ktoré urobia prihlásením do jedného z našich kurzov. 

Na základe našich skúseností, študenti/ky, ktoré sa pripravujú na zmenu kariéry vopred a systematicky, to zvyčajne zvládajú oveľa jednoduchšie. Čo by si mal/a zvážiť predtým, než nastúpiš do bootcampu? Ako sa pripraviť na samotné štúdium a na hľadanie práce po skončení kurzu? 

Spolu s našimi odborníkmi a absolventmi kurzu sme dali dokopy užitočné informácie, ktoré sa ti určite zídu pri rozhodovaní. 

Čo nájdeš v bezplatnom e-booku?

Rady psychologičky na úspešnú zmenu kariéry - tipy, ako zvládnuť štúdium od Anabelly, ktorá v Green Foxe pracuje ako psychologička.

Ako si správne naplánovať financie - tipy od 30-ročného dôchodcu, ktorý ti poradí, ako zvládnuť toto náročné obdobie z hľadiska financii.

Tipy recruiterky, ako naštartovať kariéru v IT - užitočné rady od Vandy Fehérovej zo spoločnosti Loxon Solutions.

Ako sa pripraviť na zmenu? Odpovede na túto otázku získaš od tých, ktorí si štúdium v bootcampe už prešli. Naši absolventi ti povedia, čo najlepšie fungovalo u nich.

Chceš sa dozvedieť viac? Prihlás sa na odber nášho newslettra a my ti bezplatne pošleme náš e-book! 

Staň sa aj ty programátorom/kou!

Spoznaj naše kurzy junior programátora

Chcem vedieť viac

Čítal by si ďalej?