Daj si preplatiť časť školného od úradu práce. Povieme ti, ako na to

Publikovaný:
7. 3. 2023

Stačí sa prihlásiť do nášho online výberka, ktoré bezplatné a nezáväzné, úspešne ho absolvovať a so všetkými papierovačkami pre úrad práce, ti už pomôžeme my. Tak naštartuj kariéru v IT s Green Fox Academy a ušetri za školné.

Daj si preplatiť časť školného od úradu práce. Povieme ti, ako na to

Počul/a si už o štátnom projekte „Nestrať prácu - vzdelávaj sa”? Vďaka nemu máš aj ty jedinečnú šancu získať príspevok na školné od štátu úplne zadarmo. Úrad práce plánuje zaplatiť ľuďom kurzy podľa ich výberu za celkovo viac ako osem miliónov eur. 

A čo je najväčšia pecka💥, platí to aj na naše septembrové kurzy Junior programátora/ky (pozn. aktuálne môžeš z časových dôvodov trvania kurzu a októbrovej uzávierky projektu zo strany úradu, požiadať o príspevok na školné len na Super intenzívny kurz). Tak naštartuj kariéru v IT spolu s Green Fox Academy!

Kto môže žiadať o príspevok? 

Určite si hovoríš, že je to len pre nezamestnaných a tých, ktorí sú evidovaní na Úrade práce ako uchádzači o zamestnanie. Naopak. Možnosť získať príspevok na školné máš aj ty, a to aj v prípade, ak máš v súčasnosti zamestnanie, pracuješ na živnosť, si na materskej alebo rodičovskej dovolenke. 

Takže ak chceš naštartovať kariéru v IT od úplných základov a prehĺbiť si vzdelanie, zlepšiť uplatnenie alebo kariérne rásť, teraz je ten správny čas poslať prihlášku do Green Fox Academy.

Ak nás ešte nepoznáš, sme IT bootcamp, v ktorom môžeš naštartovať profesionálnu kariéru v IT na junior úrovni a vstúpiť na perspektívny trh. Po úspešnom absolvovaní kurzu Junior programátora ponúkame 100% garanciu zamestnania v našich partnerských firmách. Patria medzi ne známe mená ako je Resco, Accenture, 365.banka, Sygic, Softec a ďalšie. 

🚀 Chceš sa dozvedieť viac o kurzoch a príspevok od úradu práce? Pozri si náš online webinár.

Ako získať príspevok od úradu práce? 

Predtým, ako u nás začneš študovať, je potrebné prejsť výberovým konaním. Otestujeme tvoju angličtinu (pozn. red. mala by byť minimálne na úrovni B2), kognitívne schopnosti v rámci dvoch jednoduchých hier, čaká ťa simulácia s našim mentorom a rozhovor so psychológom. Netreba sa ničoho báť, výberko je bezplatné a nezáväzné a celé ho zvládneš online. 

Už počas výberka môžeš kontaktovať úrad práce o možnostiach preplatenia tvojho štúdia a potrebné informácie ti radi povieme aj my. Po absolvovaní výberového konania ti pomôžeme s vyplnením žiadostí a všetkých sprievodných dokumentov. Tie následne pošleš na úrad práce elektronicky alebo svoju žiadosť odnesieš osobne. 

⚠️ Dôležité je podať žiadosť najneskôr tri týždne pred začiatkom kurzu, to znamená, že čas máš do 20. augusta 2023.

Aké kurzy ti u nás úrad práce preplatí? 

Aktuálne môžeš získať príspevok na školné už iba na Super intenzívny kurz, ktorý zvládneš za 4,5 mesiaca. Tak poď do toho naplno a prihlás sa do Super intenzívneho kurzu, v ktorom budeš študovať každý pracovný deň od 9:00 do 18:00 hod. 

Na čo netreba zabudnúť

Príspevok od úradu práce môžeš získať na časť školného, ale iba v prípade, ak kurz absolvuješ úspešne.

Keďže úrad práce má pri preplatení školného obmedzené limity a úlohu zohráva aj čas, v prípade kurzu Junior programátora ti preplatí prvý modul kurzu. Suma príspevku pre kurz Junior programátora je 1 800 eur.

Staň sa aj ty programátorom/kou!

Spoznaj naše kurzy junior programátora

Chcem vedieť viac

Čítal by si ďalej?